Skip to content

Press release -

Niclas Oddsberg blir ny CEO på Incit AB

Styrelsen på Incit AB har utsett Niclas Oddsberg som ny CEO för Incit på den nordiska marknaden. Niclas efterträder Göte Berntsson som går i vidare mot nya konsultuppdrag.

Niclas har en gedigen bakgrund från olika ledande befattningar i Sverige och utomlands. Närmast kommer han ifrån IBM där han har var ansvarig för dess konsultverksamhet inom marknadsföring, kundanalys och digitala kanaler i Australien och Nya Zeeland.

-Det är med stor energi och ödmjukhet som jag ta mig an uppgiften som CEO på Incit. Incit som bolag och Aareon är en väldigt spännande koncern med mycket kompetens och ambition. Jag ser fram emot att ta nästa steg för Incit tillsammans med Incits medarbetare, dess kunder och Aareon, säger Niclas Oddsberg.

-Genom sin erfarenhet och expertis har Niclas rätt bakgrund för att uppnå bolagets digitala strategi samt att han kommer med ett brett affärsnätverk inom norden. Jag är övertygad om att Niclas kommer kunna vidareutveckla Incit och på så vis nå nya framgångar, säger Torsten Rau, Director International Operations Aareon.

Niclas tillträdde sin post som CEO på Incit måndagen den 14 augusti.

Bilder skickas på begäran!

Kontakta oss gärna för mer information.
Kontaktperson:
Niclas Oddsberg, CEO
Niclas.oddsberg@incit.se
Tel: 031-725 43 00

Subjects

Regions


Incit hjälper fastighetsföretag att effektivisera sin verksamhet genom ökad kontroll och kunskap. Ekonomi- och fastighetssystemet Incit Xpand ger heltäckande funktionalitet inom förvaltning, drift, underhåll och ekonomi. Incit grundades 1966 och har dotterbolag i Norge, Holland samt kontor i Finland. Sedan 2013 ingår företaget i den internationella koncernen Aareon. Vi ger ut Sveriges mest innehållsrika bokserie om effektiv fastighetsförvaltning, REPAB Fakta. www.incit.se

Press contacts

Regina Hammarlund

Regina Hammarlund

Press contact CMO Marknad + 46 70-322 52 00

Related content

Marknadsledande inom fastighets- och ekonomisystem

Aareon är den ledande leverantören av ERP-programvara och digitala lösningar för den europeiska fastighetsbranschen och dess partners. Företaget digitaliserar fastighetsförvaltningen genom att erbjuda användarorienterade programvarulösningar som förenklar och automatiserar processer, stöder hållbar och energieffektiv drift och kopplar samman alla deltagare i processerna. Aareons forskning och utveckling bygger på ett samarbete där teknikledarens kunskap och expertis möter kundernas behov och krav. Detta resulterar i lösningar som bidrar till att förenkla människors liv och arbete och som gör det möjligt för företag att förverkliga nya möjligheter till värdeskapande.

Mer än 7 000 kunder över hela Europa förvaltar cirka 12 miljoner enheter. Aareon-koncernen har kontor i Tyskland, Österrike, Schweiz, Finland, Frankrike, Storbritannien, Nederländerna, Norge samt Sverige och sysselsätter mer än 2 000 personer. År 2021 omsatte Aareon 269 miljoner euro och genererade ett justerat EBITDA på 67 miljoner euro.

Aareon Nordic
Flöjelbergsgatan 10
43137 Mölndal
Sverige