Följ Aareon Sverige AB

Aareon Nordic tecknar nytt avtal i Finland

Nyhet   •   Jun 11, 2018 10:49 CEST

Harri Oesch

Tapiolan Lämpö, Finlands största förvaltare, väljer Incit Xpand

Ett av Finlands största förvaltare av bostadsbolag, Tapiolan Lämpö, väljer Incit Xpand som nytt fastighets- och affärssystem. För Aareon Nordic innebär affären ännu en bekräftelse på att bolagets digitala ekosystem mer än väl matchar den Finska marknadens högt ställda krav.

Tapiolan Lämpö är ett av Finlands största förvaltningsbolag med ca 500 kunder och förvaltning av ungefär 35.000 bostäder. Förvaltningen av den stora fastighetsportföljen kräver ett effektivt system som kan växa med företaget och ambitionen är också att effektivisera och digitalisera mer av verksamheten för att bättre kunna hjälpa sina kunder. Valet av fastighetssystem är därför något som Tapiolan Lämpö lade ner mycket tid och energi på. Det är otroligt prestigefyllt att Tapiolan Lämpö väljer Incit Xpand, och vi är mycket glada att få samarbeta ihop.

-Det är viktigt att det valda systemet stöder och öppnar möjligheter att utveckla Tapiola Lämpö-koncernens verksamhet. Med Incit Xpand kan vi öka och förbättra specifikt den digitala affären. Det gemensamma systemet förtydligar också verksamheten och stödjer företagets samarbete på företagsnivå, säger Terhi Ruuhonen, business direktör.

Tapiola Lämpö Group har vuxit starkt de senaste åren genom såväl nya kontrakt som fusioner och förvärv. Det nya avtalet är en viktig del av koncernens digitaliseringsprogram, som syftar till mer transparenta verksamheter för sina kunder genom flexibla lösningar.

-Vi gjorde en omfattande undersökning av de tillgängliga lösningarna på marknaden, och våra tester visar att Incit Xpand bäst stöder vår affärsutveckling, säger Mikael Federley, informationschef.

-Vi väldigt stolta över att en av Finlands största fastighetsförvaltare anser att Incit Xpand bäst uppfyller deras högt uppställda krav, säger Oscar Gyllensten, Country Manager, Aareon Finland.

Med Tapiolan Lämpö som partner och kund har vi möjligheten att ytterligare utveckla digitala lösningar för professionell fastighetsförvaltning och tillsammans erbjuda deras kunder nya tjänster.

Tapiola Lämpö Group tillhandahåller fastighetsförvaltning, underhåll och transporttjänster till bostads- och fastighetsbolag i Helsingfors huvudstadsregion. Koncernen sysselsätter mer än 300 fastighetsexperter. I Tapiola Lämpö Group ingår även Tapiolan Lämpö Oy och Olarin Huolto Oy samt Tapiola Keskustorni Oy. Dessutom producerar Tapiola Lämpö förvaltning och underhållstjänster på Karakallion Huolto och JS-Audit.

För mer information, kontakta:
Oscar Gyllensten, Country Manager, Aareon Finland
Oscar.gyllensten@aareon.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.