Gå direkt till innehåll
Upphandlingsnyckeln

Blogginlägg -

Upphandlingsnyckeln

Förberedelser och upphandling

Elitidrottare förbereder sig inför tävlingar, artister repeterar inför konserter och föredrag­shållare övar på sina tal. På samma sätt ökar chansen att lyckas med upphandlingen om ni gör det viktiga grundarbetet. Ta reda på vad företaget verkligen behöver så blir det lättare att göra ett bra val.

Nyckeln till en lyckad upphandling

Fastighets- och ekonomisystemet kan liknas vid företagets blodomlopp; det pumpar runt information till olika delar av företaget, syresätter arbetsprocesser och effektiviserar verksamheten. Ett bra af­färssystem tillgodoser företagets behov – nu och i framtiden.

När det gamla systemet inte längre klarar företagets behov, är det dags att se sig om efter något nytt. Ändå drar sig många för att byta system. Upphandlingsprocessen upplevs ofta vara krånglig, tidskrävande och dyr. Frågan är vad det kostar i tid, kraft och uteblivna intäkter att inte byta.

Denna guide innehåller råd och tips inför upphandlingen. Även implementeringen och förvaltningen av affärssystemet diskuteras. Vi tar upp det viktigaste i varje fas och de vanligaste fallgroparna. Företaget ska leva med det nya systemet under lång tid. Det är därför otroligt viktigt att välja rätt system, implementera på ett smidigt sätt och därefter utveckla systemet utifrån verksamhetens behov.

Lycka till!
Göte Berntsson, CEO Incit

Tre grundpelare

  1. Se upphandlingen som en investering i företagets verksamhet.
  2. Affärssystem handlar om människor. Tänk verksamhet i stället för IT.
  3. Upphandlingen påverkar hela företaget. Involvera medarbetarna tidigt.

Beställ din Upphandlingsnyckel här:

Ämnen

Taggar

Regioner


Aareon Sverige AB ingår i Aareonkoncernen som är marknadsledaren i Europa av heltäckande affärssystem för fastighetsägare. Vi hjälper fastighetsorganisationer att öka kundfokus och lönsamhet. Det gör vi med stöd av Aareon Incit Xpand - marknadens vassaste och mest effektiva fastighets- och ekonomisystem. Vi ger även ut en bokserie om effektiv fastighetsförvaltning, REPAB Fakta.Med mer än 3000 kunder i 8 länder är Aareon Europas ledande samarbetspartner för digitala lösningar inom fastighetsbranschen.

Presskontakt

Regina Hammarlund

Regina Hammarlund

Presskontakt CMO + 46 70-322 52 00

Relaterade nyheter